Sök
  • jeanettestorbacka

Tervetuloa!

Hei ja tervetuloa uuteen blogiin!

Blogin takaa löytyy yrittäjä ja hevoshieroja Jeanette Byskata. Pyöritän Teerijärvellä, Pohjanmaalla pientä yksityistallia vanhempieni maatilalla jossa omat hevoseni asuvat. Olen koko elämäni ollut eläinhullu ja myös innokas opiskelija. Tämä yhdistelmä on vienyt minut mukanaan niin maantieteellisesti ympäri eurooppaa kun myös opiskelemaan yhä enemmän ja syvemmin aiheesta hevonen. Olen ammattitutkinnon suorittanut hevoshieroja ja opiskelen aiheesta kokoajan lisää. Oman hevoseni suuongelmat saivat minut hakemaan lisää tietoa myös siitä kuinka suuongelmat ja kuolaimet vaikuttavat koko kehoon. Olen juuri nyt suorittamassa kuolainsovittajan opintoja Hollantilaisessa ICPBC koulutuksessa ja todella innokkaana aloittamassa kuolainsovitusten tekemistä myös Suomessa. Blogini on tarkoitus olla pieni näyteikkuna elämääni. En väitä olevani asiantuntija, olen opiskelija ja tutkimusmatkailija ja haluan kutsua myös sinut mukaan oppi matkalleni. Tervetuloa!


Hej och välkommen till bloggen!

Bakom bloggen finns företagaren och hästmassören Jeanette Byskata. Jag har ett litet privatstall i Terjärv, Österbotten där mina egna hästar bor. Jag har varit djurgalen i hela mitt liv men jag är även nyfiken och gillar att studera och lära mig nytt. Den här kombinationen har tagit mig både geografiskt runt i Europa men även gjort att jag kunnat fördjupa mig i att studera mera om hästar. Behandlinga av hästar, problemlösning, friskvård och rehab är ämnen som ligger mig nära hjärtat. När min egen häst fick problem med tänderna fick det mig att öppna ögonen för hur problem i munnen och hur bett påverkar hela kroppen och hästens prestation. Just nu studerar jag bitfitting dvs bettutprovning på Holländska utbildningen ICPBC och ser mycket fram emot att börja med bettutprövningar även i Finland. Bloggen är tänkt att vara ett litet fönster in i min värld. Jag anger mig inte att vara en expert, utan ser mig som en ständig student och upptäcktsresare och jag vill bjuda dig med på min läroresa. Välkommen!

0 visningar0 kommentarer